ARRANGEMANG

Vi har en mycket blandad repertoar med covers från 50-talet och fram till idag. Tanken är att det ska finns något för alla åldrar och smaker, så det blir allt från fullt drag med disco och rock via lugnare foxtrot till finstämda ballader. Bandets medlemmar har erfarenheter från de flesta genrer och fyller således repertoaren med allt från tidig rock ‘n roll till dagsaktuella Pop-låtar. Vi spelar i mängder av olika sammanhang: födelsedagsfest, bröllop, personalfest, firmafest, julfest/julbord:

Lite att tänka på innan ni bokar oss..

Hur mycket kostar det?
Det beror på vad det är för typ av spelning, var den är, när den är och på hur lång arbetsdagen blir för oss. En standardspelning på 3×60 minuter med sluttid senast 01.00 kostar normalt mellan 6500 och 10 000 kr. Våra resekostnader tillkommer alltid på alla spelningar.

Går det att betala mot faktura?
Företag och organisationer kan betala mot faktura. Privatpersoner betalar som senast i den första setpausen på spelningen, alternativt i förskott.

Går det att preliminärboka?
Beroende på vilket datum det gäller går det bra att preliminärboka i två till sju dagar, den kortare tiden gäller populära datum under högsäsongen.

Hur mycket plats behöver ni?
Vi behöver extremt lite utrymme och vi har än så länge aldrig varit i en lokal där vi inte fått plats. Är det väldigt trångt är det bra att säga till i förväg så att vi kan anpassa mängden utrustning efter det. Finns det ett scenområde på 4×2 meter är det aldrig några problem, men vi kan vid behov krympa oss ytterligare.

Hur lång tid behöver ni för att rigga?
Vi behöver ca 1-2 timmar för att rigga samt brukar vi också ställa in ljudet så att alla blir till belåtenhet.

Hur länge spelar ni?
Normal längd för en spelning är 3 x 60 minuter. Vår erfarenhet är att det mycket sällan blir tid till mer än så på en fest som slutar kl 01. Seten kan fördelas fritt under kvällen men vi behöver pauser på minst 20 minuter mellan dem. Vi börjar packa ihop och dra oss hemåt som senast kl 01 om inget annat avtalats. Vill man att vi ska spela längre tar vi 1000 :- extra per påbörjad timme…

Har ni egen ljudanläggning?
Ja, vi har en anläggning som klarar ca 350 personer, beroende på hur lokalen ser ut och hur hög ljudvolym som önskas.

Har ni egen ljusanläggning?
Ja, vi har en mindre ljusanläggning/spotlights som lyser upp scenområdet, en viktig ingrediens för att få den rätta feststämningen!